Min Absolut Yndlings Makeup Børste

To fantastiske og billige børster der vil ændre jeres MAKEUP GAME

Skærmbillede 2016-05-26 kl. 20.17.59

Hej piger!

Det er virkelig få der egentlig forstår hvor vigtigt det er, at ens “redskaber” er i god kvalitet. At have gode børster er EVERYTHING og det er virkelig med til at ændre ens makeup game. Man kan have de dyreste af de dyreste makeup produkter, men uden gode børster, kan du ikke bruge dem til så meget. Derfor er jeg virkelig glad for at jeg har fundet et mærke der laver rigtig GODE børster til en super billig pris! Mærket er “HAKURO” og deres børster er fantastiske! De kan købes på My-Beauty.dk!

Jeg vil dele to specifikke Hakuro børster med jer, da disse to er et must have! De er gået hen og blevet mine yndlings børster og jeg kan simpelhent ikke undvære dem. Kvaliteten er virkelig god, de fælder ikke! Derudover så blender de vildt godt og er et MUST have! Begge børster har den samme form. De ender begge ud med en lille spids for enden, hvilket gør det SÅ nemt at komme ind til de mindre områder.

Skærmbillede 2016-05-26 kl. 20.21.20

Øjenskygge børsten – H77
Den har en utrolig god form, som gør det muligt at ramme de små områder og at lave en mere “præcis” blending. Jeg bruger den i min crease, i min øjenkrog til at highlighte med, under mine undervipper på mine nederste kant og også til at duppe shimmer på mit øjenlåg med den fine spids den har. Jeg kan slet ikke undvære den i min øjenskygge proces længere. Den er VIRKELIG et must have, jeg anbefaler den 100% og så er den også bare vildt billig! Du får SÅ meget for pengene, i vil virkelig ikke fortryde det!
KLIK HER for at købe H77

Skærmbillede 2016-05-26 kl. 20.20.50

Setting Børsten – H13
 Jeg er også gået helt og blevet fuldstændig forelsket i denne børste. At sætte mit undereye område har aldrig været nemmere og jeg fortryder at jeg ikke har fået fat i denne børste noget før. Denne børste er PERFEKT til at sætte sin concealer med, da dens form passer super godt til området. Dens spidse ende gør det muligt at komme helt tæt på øjenkrogen, hvilket gør at det bliver meget mere grundigt. Jeg døjer af og til med creasing under mine øjne, som alle andre. I kender alle til det, det vildt irriterende! Dog efter jeg er begyndt at bruge denne børste, så har jeg SLET ikke creaset. Børsten påfører den perfekte mængde til øjenlåget og “holder på resten”. Den spidse ende gør det muligt at kunne sætte sin concealer meget mere grundigt og det bliver ikke “overfladisk” hvis i forstår. Derudover så bruger jeg den også til at highlighte med. Her er den også super god, pga. størrelsen og modellen på børsten. Den giver en virkelig meget kontrol og den påfører alt FLAWLESS. Alle har virkelig brug for denne børste, den er SÅ god. Disse to børster fra Hakuro er til sammen et super godt match og er børster en hver pige har brug for i sit kit!
KLIK HER for at købe H13

 

Det var alt for denne gang. Fortæl mig endelig hvad i synes om dem, hvis i beslutter jer for at få fat i dem!

/Seyma

Sponsoreret af My-Beauty.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Absolut Yndlings Makeup Børste