BILLIG VERSION AF ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT TIL KUN 99,-

REVIEW: W7 BANANA POWDER

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 19.34.48

Hej piger!

Jeg skal endnu engang lave et review og denne gang er det på W7’s Banana Powder, som er en løs pudder, der er meget omtalt her for tiden. Den kan købes fysisk i butikken Normal og hver gang de har den hjemme, så befinder den sig kun på deres hylder i et par timer. Men er alt denne hype det hele værd?

Jeg har testet den i en uges tid nu og min første tanke omkring produktet lyder således: SKUFFET! Jeg er helt bevidst om at det er et drugstore produkt, men nu hvor SÅ mange er helt vild med den, så havde jeg bare en del forventninger til den.

Lad mig sige det sådan, at jeg sagtens kan bruge den. Jeg kan dog bare også godt leve UDEN den. Den er okay og jeg vil da bruge den i hverdagen af og til, men mere er der ikke. Den er bare lidt meeeh, hvis i forstår. Jeg synes ikke den lyser området under mine øjne op og den caker up, hvis jeg bruger for meget. Jeg har prøvet at bake med den og OMG never again! Jeg mener at dette er et produkt der er alt for hyped! Jeg synes ikke i skal være ked af at i ikke kan få fat i den, da der findes andre produkter derude, som er lette tilgængelige og bedre. Dog vil jeg sige, at den til prisen er god – den koster kun 30-40 kr!

Derudover vil jeg spørge jer om i kan anbefale en god gul setting powder? Jeg er på jagt efter den perfekte gule setting powder, da den gule farve gør det vildt godt! Hvis ikke i kender til en gul, så må i endelig gerne skrive jeres yndlings clear setting powder i kommentar feltet!

Jeg håber at i kunne bruge dette indlæg til noget! – See you soon

/Seyma

 

6 kommentarer

 • Marwa

  Personligt er jeg helt vild med MACs loose setting powder. Den er super god! Jeg har den i translucent, men de kan også fås i gul og andre toner, hvis det vækker interesse. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Hej Marwa,
   Tak for dit forslag! Jeg har selv Mac’s setting powder i translucent, men er slet ikke glad for den. Dog har jeg selv overvejet at prøve den gule <3

   /Seyma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signa

  hej seymush.
  Det heller ikke den rigtig banana powder. Den rigtig koster omkring 110-150kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Hej Signa,
   Jeg ved godt at det ikke er den rigtige banana powder. W7 er os et mærke der er kendt for at lave dupes af andre produkter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T@hotmail.com

  Når du tager billeder med blitz, hvordan sidder pudderen så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Af de få billeder jeg har fået med den på, har den set helt fin ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLIG VERSION AF ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT TIL KUN 99,-