Classic Valentines Day Makeup Look

REVIEW: Ultra HD Invisible Cover Stick Foundation

Hej piger!

Jeg har fået fat i denne stick foundation som er Make Up For Ever’s  ”Ultra HD Invisible Cover Stick Foundation”. Den er på kort tid blevet utrolig populær blandt folk i beauty verdenen. Produktets gode omtale fik mig lyst til at afprøve den, selvom jeg normalt ikke er til creme foundations. Derudover også fordi at jeg ved at der sikkert også er nogle af jer, der kunne tænkte jer at høre min mening om den.

Her er min oplevelse med den:

Jeg vil helt klart sige at det er en medium-full dækkende foundation. Den dækker rigtig godt og man kan bygge den op, DOG skal man være forsigtig, da den kan blive en smule cakey, hvis man bygger den for meget op. Derudover er den hundrede procent kun beregnet til folk med normal-tør. Jeg tænker at folk med en normal/kombineret hudtype også kan klare den, bare man er omhyggelig med at sætte den på plads med pudder efterfølgende. Den er HELT klart NO-GO til jer med meget fedtet hud, sorry gurls.

Alt i alt synes jeg at det er en god foundation, dog når jeg sammenligner den med Estee Lauder – Double Wear(My holy grail foundation) så har den ikke så god en holdbarsevne. Jeg vil personligt ikke bruge den til skolebrug og heller ikke hvis jeg skal til fester(Her vil jeg selvfølgelig bruge min ES – DW). Jeg vil derimod bruge den til normal aften-makeup brug. Noget jeg ELSKER ved den, er at den er super flot på billeder of course!

Hvis i synes den lyder som noget for jer, så kan den købes HER og den er i øjeblikket på tilbud til 287 kroner!

Skærmbillede 2016-02-09 kl. 22.30.15 Skærmbillede 2016-02-09 kl. 22.30.26

/Seyma

4 kommentarer

 • özhe

  Hvilken farve, har din stick? Bruger selv ES DW i light ivory. Er bare i tvivl om farven jeg skal have i stick’en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Har den i farven 123/y365, vil nok mene at du skal have den i farven 120/y245 🙂 /Seyma

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • özge

   hov mente ivory beige i ES DW. Gør det nogen forskel for hvad du synes haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Hej Øzge.

   Jeg vil nok gætte på nr 125/y315 så 🙂

   /Seyma

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Valentines Day Makeup Look