Fantastisk Tandpasta: Hvidere tænder med COLGATE

REVIEW: Maybelline Fit Me Foundation + Concealer

Maybelline-Fit-me-Matte-and-Poreless-Foundations

Hej piger!

Det er blevet tid til endnu et review. I dag skal vi først snakke om den populære drugstore foundation fra mærket Maybelline kaldt Fit me. Mange snakker om den, nogen hader den og andre elsker den. Jeg er en del af dem der elsker den! Jeg har brugt den i ca. 3 måneder nu, næsten hver dag til skolebrug. Den er perfekt til skolebrug, da den er meget let og naturlig. Den giver et frisk og vågent look, samt giver en smuk glød til ansigtet.

 

Om produktet

– Den har en light dækkeevne
– Den er meget sheer, så man kan se sin hud igennem
– Den udjevner ens hudtone
– Den indeholder efter min mening en stærk parfume, hvilket irriterer mig en smule
– Den har ikke en god holdbars evne, men den er fin til skolebrug
– Den giver huden en smuk glød
– Den får dig til at se frisk ud
– Den er god til ”no makeup” makeup looket
– Farverne 110, 120, 130, 220, 230 osv. er dem med en gul undertone
– Farverne 115, 225, 105, 135, 145 osv. er dem med en pink undertone

Beregnet til disse hudtyper

– Man kan få denne foundation i normal version, mat version og dewy version.
– Min er den normale version og den er KUN beregnet til folk med tør hud
– Mat version til fedtet hud(husk stadig at sætte den på plads med pudder)
– Dewy version til dem med tør hud, som ønsker en version som er mere dewy end den normale. Den normale version er i sig selv også dewy.

 

Fit Me Concealer

Derudover vil jeg kort snakke om concealeren fra Fit Me kollektionen. Der er vildt meget hype omkring dette produkt, hvilket jeg overhovedet ikke forstår! Jeg HADER denne concealer, da den creaser vildt meget og derudover så krakelere den også. Den fungere på ingen måder på mig! Dog skal i huske at det varierer fra hudtype til hudtype. Bare fordi at den ikke fungere på mig, så betyder det ikke, at den ikke fungere på andre. Jeg har forresten tør hud.

fit-me-shades

 

Produkterne kan bl.a. købes i Matas, Føtex og Bilka. Jeg håber at i kunne bruge dette indlæg til noget. Until next time!

/Seyma

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk Tandpasta: Hvidere tænder med COLGATE