My 19th Birthday

My Secret For A Perfect Base

Hej piger!

I dag skal vi snakke om den perfekte base, da det er en vigtig del af en hver piges makeup routine. Er i træt af at det ligner at i har en maske på, men på samme tid ønsker en fejlfri og dækkende base? Hvis ja, så har jeg løsningen her. Jeg har i dag, valgt at dele min routine for ”The perfect base”. I fleste ved nok allerede, at jeg er stor fan af Double Wear fra Estee Lauder. Problemet er bare, at jeg føler at den lægger sig som en maske og ser cakey og alt for unaturlig ud. Derfor har jeg eksperimenteret frem og tilbage og prøvet forskellige foundations af og har endelig fundet den bedste kombination til en fejlfri og holdbar base, uden at det ser cakey ud. Jeg er endt tilbage til Double Wear efter et par prøvelser af nogle andre produkter, MEN jeg har tilføjet noget. Jeg købte tilfældigt L’Oreal’s Lumi Magique Foundation en dag, men havde fået en forkert farve med hjem. Den var åbnet og jeg kunne derfor ikke bytte den. Jeg prøvede derfor at blande den op med min Double Wear foundation og det endte ud i det BEDSTE match!

Resultat
Double Wear: Gør at den er holdbar og dækkende
Lumi Magique: En flot glød, mindre tyk i konsistensen – hvilket giver et mindre cake face

Resultatet er så flot og jeg er så glad  for denne kombi. Dette er min nuværende base routine og jeg kommer ikke til at skifte den i lang tid! Jeg har dog bemærket at Lumi Magique er UDGÅET, hvilket er TYPISK, men et andet alternativ kan være True Match foundation(L’Oreal). Jeg har også prøvet at blande denne i og det virker også super fint!

Vigtige Steps
Udover den perfekte foundation kombination, så er der to andre produkter, som har gjort en KÆMPE forskel i min makeup routine. Selvfølgelig en god fugtighedscreme, da det betyder alt. Jeg er ikke en ”Primer-girl”. Jeg bruger ikke primer og har ikke brug for det. For mig, så er en fugtighedscreme det eneste jeg behøver. Jeg bruger cremen på billedet nedenunder, som er god til tør hud.

Et af de aller vigtigste steps er Setting Spray! Jeg bruger Mac – Charged water, som i kan se på billedet nedenunder. Alle piger har virkelig brug for denne eller den normale Fix+ fra Mac. Jeg lover jer, at i vil se den største forskel og at den vil overraske jer positivt! Denne spray fjerner det ”pudrede” look og sætter hele jeres makeup sammen. Hvis i ikke allerede har en, så håber jeg virkelig at i vil gå ud og købe en, efter i har læst dette indlæg! Den er life-changing!

Dette er nøglen til den perfekte base. Jeg håber at i kunne bruge det til noget og at i synes om det. Skriv endelig en kommentar på bloggen, hvis det har fixet nogle af jeres makeup-issues!

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 04.33.06

/Seyma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My 19th Birthday