REVIEW: Mario Badescu: Drying Lotion

Min Absolut Yndlings Makeup Børste

BeFunky CollageBeFunky Collage

Hej piger!
I en lang periode har jeg været vild med en børste og jeg vil i dag dele den med jer, for ALLE har brug for den i sit liv! Det er en børste fra ELF – forresten er jeg STOR fan af børsterne derfra(dem der er sorte). De er god kvalitet og fungerer perfekt. Det er ikke bare min yndlings børste fra ELF, men det er min yndlings børste over alle dem jeg har. Det er deres ”Stipple Brush” – den er FANTASTISK og kan bruges til ALT der har med ansigtet at gøre. Jeg bruger den til foundation, pudder, bronzer, blush og highlighter. Den er virkelig god til alle former for det makeup, som man påfører på huden – både flydende og i pudder form.

Børsten kan fysisk købes i Føtex og Bilka – sikkert også andre steder, til omkring 40-50 kroner. Alle har brug for denne baby – I vil virkelig ikke fortryde det! Thank me later, hihi

/Seyma

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: Mario Badescu: Drying Lotion