To fantastiske og billige børster der vil ændre jeres MAKEUP GAME

Lanciers Makeup + Produkt liste

13263905_10208959276717690_7491612482435244075_n

13241279_10208959279797767_5672454035294740041_n

Hej piger!

Min gymnasie tid er endelig ved at være færdig. Jeg har nu været igennem sidste skoledag og Lanchiers, nu mangler jeg mine resterende 4 eksamener og alt det sjove der følger med efterfølgende! Udover min kjole, så ville jeg overraskende nok have, at min makeup skulle være ON POINT! Jeg var virkelig lost omkring hvordan den skulle være og faktisk også lidt frustreret, da jeg slet ikke havde bare en lille anelse omkring hvordan det skulle se ud. Dagen før den store aften, prøvede jeg at lægge lidt makeup og lege rundt, så jeg kunne blive inspireret. Jeg lavede et flot look, men dagen efter endte jeg med noget HELT anderledes hahah. Som i kan se, så endte jeg med at lave et smukt cat eye look. Min crease lavede jeg i varme toner og sørgede for, at den ikke blev alt for ”harsh”. Jeg har en masse shimmer øjenskygger i forskellige farver, så dem besluttede jeg mig at tage i brug. Tro det eller ej, men jeg har brugt SÅ mange forskellige øjenskygger, for at nå frem til det jeg ville have. Efter et par lag, toppede jeg det med én af mine yndlings pigmenter fra Gosh og en flot glitter fra Dose Of Colors. Læberne ville jeg holde simple, nu hvor der var meget kørende ved øjnene. Min highlighter var også CRAZY, men den er ikke til at se på billedet, mærkeligt nok. Jeg ELSKER resultatet og jeg kunne seriøst ikke lade vær med at kigge på det efterfølgende, IN LOVE!

Derudover så tak for alle jeres søde ord, i SÅ søde!

Produkts liste

Ansigt:
Estee Lauder Double Wear foundation(Rattan) blandet med Makeup Forever HD Foundation stick(123)
Mac Pro Long Wear concealer – NC20
Loreal Nude Magique BB Powder(til at sætte min concealer)
Chanel Double Perfection Matte Powder
Pashion Contour Kit – læs om dette produkt HER
The Balm – Betty Lou(Som bronzer)
Elf Blush – Ticled Pink
The Balm – Mary Lou Highlighter

Øjne:
Mac Pro Long Wear Concealer(NC20) – som base
Loreal Nude Magique BB Powder(til at sætte basen)
The Balm Meet Matte Nude Palette – Farven Matt Garcia er brugt i min crease
Pashion Contour Kit – hvor jeg har brugt den contour farve der er nederst til højre, til at varme min crease mere op
The Balm Nude’tude palette – Har blandet farverne Seductive, Sophisticated og Selfish på mit øjenlåg
Gosh Effect Powder Pigment – i farven Copper
Dose Of Colors – Eyedeal Duo i farven Frozen
Wet & Wild – Mega Liner Liquid Eyeliner (black)
Loreal Telescopic Mascara
Eylure Lashes – 149
Eylure Individual Lashes

Bryn:
Eylure Clear Eyebrow Gel
Maybelline Studio Eyeshadow (Chocolate Chic)

Læber:
W7 Mega Matte Lips(Two Bob)
H&M Lipgloss (Luxury)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To fantastiske og billige børster der vil ændre jeres MAKEUP GAME