Everyday Makeup Look With 8 Products

Germany Makeup Haul + First Impressions

Hej piger!

Jeg håber at alle jer der fejre jul, har haft en fantastisk jul med jeres nærmeste. Idag er det NYTÅR og jeg kan slet ikke forstå at vi allerede går et nyt år i møde. Jeg håber på at 2016 bliver et godt år for os alle og at der venter os gode ting!

Anyhow, i mandags var jeg i Tyskland med min familie og nogle af deres venner. Vi kørte til grænsen for at købe ind og jeg kan love jer for at der virkelig blev handlet ind hahah. Efter det kørte vi ind til Flensborg by, for at shoppe videre på gågaden og ellers bare hygge. Jeg havde glædet mig til at købe makeup og jeg var ret sikker på, at jeg ville købe hele Tyskland med hjem, MEN det skete altså ikke. Jeg fandt ikke så meget, der fangede min interesse og de produkter, som jeg havde i tankerne var der ikke, virkelig øv. Jeg fik alligevel købt lidt, som jeg tænkte jeg ville vise jer. (Tekst fortsætter efter billederne)

12435733_10207764327244700_2030923798_n 12467983_10207764327444705_142777852_n Som i kan se på billederne fik jeg købt:
Maybelline Fit Me Foundation
Maybelline Fit Me Concealer
Maybelline Age Rewind Concealer
Essence lipliners
Patrice Single Lashes

Jeg fik ENDELIG fat i Maybelline’s Age Rewind concealers! Jeg har seriøst været på jagt efter dem i ca. et års tid. Hver gang jeg har været i udlandet, har de ALTID været udsolgt, da de er meget efterspurgte. Da jeg trådte ind i Rossman, var det, det første jeg havde i tankerne, så jeg gik direkte hen til Maybelline standeren. Der var to tilbage, begge i farven Light, hvilket jeg også ønskede, så de kom med det samme ned i min kurv. Derudover havde jeg hørt godt om Maybelline Fit Me produkterne, så dem ville jeg også prøve. Concealeren skulle vist være en dupe for Nars Creamy Radiant Concealer? Jeg kan ikke rigtig udtale mig om det, da jeg ikke har prøvet den fra Nars. Dog synes jeg at Fit Me er en okay concealer, ikke noget at råbe hurra for, men heller ikke dårlig. Det samme med Age Rewind. De er begge okay, men kun noget jeg vil bruge til hverdag. Jeg kan mærke stor forskel fra min Pro Long Wear Concealer til disse to drugstore produkter, hvilket også er meget normalt. Jeg kan bedst lige Age Rewind, både farve mæssigt, men også kvalitets mæssigt. Fit Me Foundationen, har jeg også prøvet af og jeg kan faktisk godt lide den. Det er virkelig sjældent, at jeg bryder mig om en drugstore foundation, men denne her er helt okay. Jeg vil dog også kun bruge denne til hverdag og det er egentlig kun på grund af dens holdbarhed. Dækkeevnen er helt okay, man skal dog regne med to lag, da jeg ikke kunne nøjes med ét lag. Farven er rigtig flot og passer perfekt til min gule undertone. Dette vil helt klart være min nye hverdags foundation og jeg synes den er meget bedre end Loreal True Match og EX1, som plejede at være dem jeg bruge til hverdag.

Derudover har jeg købt et par lipliners, som jeg forelskede mig i, i det øjeblik jeg så dem! Jeg  elsker den røde, som er en bright red, men den der hedder Satin Mauve har mit hjerte! Jeg elsker farven og den er helt perfekt til hverdag. Jeg elsker mauve, som er min go to farve i hverdagen, så det er jo perfekt! Jeg har også købt en pakke single lashes, da jeg manglede nogle til mine klienter. De er super gode i kvaliteten og hvis der var flere tilbage, så havde jeg helt klart købt flere pakker. (Tekst fortsætter efter billederne)

12434148_10207764523849615_815886219_n 12434471_10207764523929617_148164858_n 12464015_10207764523889616_782237569_n 12467880_10207764523969618_1280561852_n

Her er et makeup jeg har lavet, hvor jeg har taget nogle af de nye produkter i brug. Dette eyelook er helt klart mit yndlings og go to makeup look. Virkelig girly og smukt! Jeg håber også, at i synes om det!

PRODUKT-LISTE:

FACE:
Maybelline Fit Me Foundation – 220
Maybelline Age Rewind Concealer – Light
Gosh Setting Powder
W7 Honolulu Bronzer
The Balm Fratboy Blush
The Balm – The Manizer Sisters Palette
Mac Charged Water

EYES:
Maybelline Age Rewind Concealer – Light
The Balm Meet Matt(e) Nude Palette – Farven Matt Malloy som base
The Balm Meet Matt(e) Nude Palette – Farven Matt Singh som creasecolor
BH-Cosmetics Carli Bybel Palette – Mauve farve til at varme min crease op og under mine øjne
Sleek Sunset Palette – 1. farve på nederste række på mit øjenlåg
Flutterlashes – Slayla Lashes
Loreal – Telescopic Mascara

BROWS:
Maybelline Eye Studio Eyeshadow – Chocolate Chic

Lips:
Essence Lipliner – 06 Sation Mauve

-Dette indlæg blev lidt langt, men jeg håber at i kunne lide det. Smid endelig en kommentar her på bloggen om hvad du synes eller hvis du har nogle spørgsmål. See you soon!

HAPPY NEW YEAR!

/Seyma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday Makeup Look With 8 Products