MINE SENESTE MAKEUP LOOKS

FACE BRUSH – WWW.RENHUD.DK

Hej alle jer skønne piger derude!

Jeg har været så heldig at få lov til at teste Ren Hud’s Face Brush af! Til jer der ikke kender til den, så er det en ansigtsbørste, som renser din hud i dybden. Den fjerner dine urenheder, som din hud opfanger i løbet af dagen/natten. Jeg har før i tiden prøvet nogle face brushes, men ikke en som denne. Dem som jeg har prøvet før i tiden, var meget hård mod min hud og jeg følte at den ”risede” mit ansigt. Denne face brush er derimod meget blid på min hud, men samtidig så renser den i dybden. Hver morgen og aften, så renser jeg mit ansigt med med Clinique 3-trins serie. Den rensesæbe som er med i serien, fungere perfekt sammen med denne face brush, som nu er en del af min skin care routine!
Læs om min ”Skin Care Routine” HER

Den har to forskellige hastigheder, som man kan vælge imellem. Derfor er den både til folk med normal hud, men derimod også til folk med sensitiv hud!

I pakken medfølger der:

Deres Facebrush
To børstehoveder: En til eksfoliering og en til dybderensning
En åndbar beskyttelseshætte

Der er i øjeblikket 50% på dette sæt, som du kan købe HER til kun 299,-!

 

IMG_5821

IMG_5804

IMG_5803

IMG_5818

IMG_5829

Sponsoreret indlæg 

4 kommentarer

 • Malene

  Er den ligesom clinique børste ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Det er det samme slags produkt, men den forskellige mærker. Jeg har ikke prøvet den fra Clinique, så jeg kan ikke udtale mig om, om de virker ens 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i længe gerne villet afprøve en facebrush, det kan være, jeg hellere må kaste mig ud i det snart 🙂
  Hav en lækker søndag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Så passer det jo godt med at du lige kiggede forbi min blog! Nu har du i hvert fald noget at gå efter! 🙂
   Os god søndag til dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE MAKEUP LOOKS