Link til min Spotify playliste, lyt med!

Få din egen Morphe Palette til KUN 166,-

Hej piger!

Kender i til mærket Morphe brushes? I er sikkert stødt på deres populære øjenskygge paletter, da de er all over instagram! Hvilket jeg fuldstændig forstår, da de er sindssyge smukke! Deres øjenskygger er sindssyg pigmenterede og nemme at blende ud. Jeg har valgt min første palette i #35w, hvilket både har matte og shimmer-farver. Dog mest shimmer-farver. Den har en variation af neutrale og mørke farver. Jeg kan slet ikke vente til at skabe en masse forskellige makeup looks med paletten.
Mit første look, blev til smokey eyes, hvor jeg kørte de mørke lilla og brune farver. Jeg er super tilfreds med resultatet.

Lige præcis denne palette er desværre udsolgt, men der er stadig andre, som fx. DENNE og  prisen er KUN 166 kroner! SÅ billigt. Deres makeup brushes er også meget populære og jeg skal helt klart få bestilt nogle hjem meget snart!

Har vedlagt en video og billeder af paletten, plus dagens look med #35w paletten!

 

 

IMG_6610

IMG_6616

IMG_6621

IMG_6613

IMG_6620

12140848_10207321653138124_2472869874046161889_n

– Håber i kunne lide dette indlæg, kommenter endelig her på bloggen under dette indlæg, hvis du har nogle spørgsmål. See you soon ladies *:

xoxooo Seymush

5 kommentarer

 • Rojin

  Hvor kan man købe morphe øjenskygger så villigt, jeg kan slet ikke finde dem på en dansk hjemmeside:) og hvis du kender violet Voss øjenskygger jeg kan slet ikke finde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anaum

  Hvor købte du palettet fra til den pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anaum

  Hvor købte et palettet fra til den pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Wow, hvor er du smuk! Elsker din blog <3 Hvor er din bluse fra? Den du har på billedet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Mange tak! Er glad for at høre at du elsker min blog. Min trøje er fra Gina Tricot <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link til min Spotify playliste, lyt med!