Makeup look + First impression on Carli Bybel Palette

Everyday Makeup Look With 8 Products

Hej piger!

Selvom jeg elsker et fuld glam makeup look, så elsker jeg på samme tid at at have et simpelt og nedtonet look. Nu hvor jeg elsker makeup så meget, så tror folk for det meste, at jeg er pyntet hver eneste dag. Sandheden er at jeg meget sjældent har makeup på i skolen, da jeg simpelthen hellere ville sove lidt længere hahah. Men når jeg så har i hverdagen, så går jeg altid efter dette look, som også er super nemt og hurtigt.

I hverdagen ønsker jeg blot en ensartet base, men på samme tid ikke fulddækkende. Derudover bruger jeg ikke bronzer men en masse blush og highligter. Dette skaber netop en fresh look, som ser super godt ud! Især de dage hvor man ser ekstra træt ud. Produkterne er listet nederst.

12421316_10207688178421027_1876674131_n

BeFunky Collage1

BeFunky Collage2

BeFunky Collage3

BeFunky Collage5

1) EX1 foundation
2) Loreal – True Match foundation
3) Mac Pro Long Wear Concealer
4) Chanel – Mat Lumiere Luminous Matte Powder
5) The Balm FrayBoy blush
6) The Balm – The Manizer palette
7) Maybelline – The Colossal Volum’ Express Mascara
8) Maybelline – Eyestudio Eyeshadow in Chocolate Chic
9) Finish with Mac – Charged Water

Jeg blander de to foundations sammen og påfører det på min hud. Derefter dupper jeg concealer under mine øjne, imellem mine øjenbryn og ned af næseryggen og blender det ind med min beautyblender. Herefter sætter jeg hele mit ansigt med min Chanel pudder. Mine kinder påfører jeg blush til og slutter af med highligter. Til mine øjne bruger jeg Betty i min crease og mit øjenlåg fra The Balm paletten. Jeg blender herefter også lidt Cindy i min crease, for at varme looket op og slutter af med mascara. Til mine bryn, bruger jeg en øjenskygge fra Maybelline og en skrå børste. Jeg påfører lipgloss på mine læber og slutter af med Charged Water fra Mac.

Jeg håber i kunne bruge det til noget, see you soon babies.

/Seyma

4 kommentarer

 • Mia

  Elsker lipglossen! Selvom indlægget er et måned gammelt, kan du så huske hvilken lipgloss du har brugt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Er ret sikker på at det er en lipgloss fra H&M i farven supermodel 🙂

   /Seyma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Super fint look, let, enkelt og smukt. God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seymush

   Hej Kamilla!
   Mange tak, er glad for at du synes om det. Du må os have en rigtig god jul med dine nærmeste 🙂

   /Seyma

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look + First impression on Carli Bybel Palette