REVIEW: Maybelline Fit Me Foundation + Concealer

Døjer du med skæl i hårbunden? LØSNING HER!

Hej piger!

Jeg besluttede mig for at lave dette indlæg, da jeg selv døjer med skæl i hårbunden og da mange rent faktisk spørger om råd til det. Jeg har siden jeg var 13-14 år, døjet med meget kraftig skæl i hårbunden. Til jer der også gør, så ved i hvor pisse irriterende det er! Man kan se det i håret, på skuldrene og det kan til tider klø vildt meget.

Jeg har perioder på året, hvor det er MEGET slemt. Det klør, der er sindssyg meget skæl og der dannes endda nogle gange sådan noget klamt væske i hårbunden. I KNOW, klamt at høre på.

Jeg har gang på gang prøvet produkter, der ikke har virket. Indtil at jeg besluttede mig for at tage til min læge(fornuftigt hahah). Jeg fik anbefalet en shampoo fra Apoteket der hedder ”Nizoral”. Denne shampoo er FANTASTISK! Den fjerner alt og giver min hovedbund en form for balance. Man bruger den 1-2 gange om ugen i 2-4 uger.

Der findes dog to versioner af denne shampoo – en stærk og en mild. Jeg bruger altid den stærke, da den milde ikke hjælper på mig. Den stærke kan dog kun købes med en recept, så man skal en tur forbi lægen.

Den fjerner dog ikke mit skæl permanent. Jeg har disse perioder et par gange om året, hvor min skæl kommer frem igen – og det har jeg bare lært at acceptere. Jeg kan altid mærke og se på min hovedbund, når det begynder at komme frem igen, så jeg når altid at stoppe det, ved at bruge Nizoral shampooen.

Hvis i ikke har prøvet denne shampoo, så råder jeg jer virkelig til at tag forbi lægen og få en recept på den! Alle produkter virker ikke på alle, men hvis den virker på mig, så ved jeg at du kommer til at TAKKE mig.

nizoral-shampoo-mod-skael-medicinsk-skaelshampoo-medicinsk-skaelshampoo_006603

Jeg håber dette indlæg, kan have gjort en forskel. Giv mig endelig besked! Until next time.

/Seyma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: Maybelline Fit Me Foundation + Concealer