LIFE UPDATE - Student, ferie, nyt job

BLACK VELVET EYESHADOW PALETTE til KUN 99,-

New In #30 19 I Heart Makeup Black Velvet
Billede er lånt fra Google

Hej piger!

Hvis i følger mig på Snapchat(Seymuush), så har i helt sikkert set den flotte sorte VELVET eyeshadow palette, som jeg har delt med jer. For det første så er selve udseendet så FLOT! Den er som sagt sort med velour stof udenpå og har en sort diamant hjerte på midten, hvilket gør den SÅ unik. Jeg har brugt paletten de sidste to uger on og off og jeg er SÅ vild med den. Den indeholder så mange smukke og unikke farver, men på samme tid standart neutral shades, hvilket gør at man er i stand til at create forskellige looks. Den indeholder 3 shimmer farver og resten er matte(16 shadows i alt) – hvilket er lige tilpas for min smag.

Kvaliteten er god til prisen, dog selvfølgelig ikke på niveau med high-end produkter. Jeg vil mene det er den perfekte palette til dem, der ikke ønsker at bruge en masse penge på makeup, men stadig vil have noget der fungerer og ser godt ud.

14194279_10209871261556741_22885179_n

Direkte link til paletten: http://my-beauty.dk/shop/makeup-revolution-oejenskygge-palette-black-velvet-3826p.html

 

På dette billede har jeg brugt eyeshadow paletten og jeg har brugt følgende farver:

Please – i min crease som transition color
Sweet – lige under min crease color
Bring – til at dark it up og give øjet noget dimension
Wild – en meget lille mængde lidt all around, for at gøre looket lidt plum’ish
Long – i mit inner corner, for at lysne området op

Paletten er fra mærket Makeup Revolution og kan købes på My-Beauty KLIK HER til KUN 99,-

Derudover så husk at tjekke de andre eyeshadow paletter, som de har til salg. De har et stort udvalg, til rigtig gode priser!

/Seyma

Sponsoreret af  Www.My-Beauty.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE UPDATE - Student, ferie, nyt job